Izvor: RuskaRec.ru, 12.Jun.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ako odbije da potpiše zakon i kazni Ruse Tramp će izneveriti demokratiju“

Američki senator iz redova Republikanaca Lindsi Grejem izjavio je da Kongres ima u planu da u najskorije vreme pojača antiruske sankcije. On je to rekao za CBS News.
Zakonski predlog biće razmatran na Kapitol hilu tokom ove nedelje, rekao je senator, prenosi portal televizije RT na ruskog. 
Postoje neoborivi dokazi da Rusija pokušava da uništi demokratiju ovde i u inostranstvu, naglasio je Grejem. 
Kako je on istakao, nove restriktivne mere demonstriraće odlučnost >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << da se „Rusi kazne". A ako Tramp bude odbio da to učini „izneveriće demokratiju". 
Predstavnica Bele kuće Sara Sanders na brifingu je izjavila da američka administracija namerava da zadrži potojeće sankcije prema Rusiji.
 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senator SAD: Nećemo dozvoliti da Rusija i dalje podriva veru u demokratiju

Izvor: RuskaRec.ru, 12.Jun.2017

I demokrate i republikanci u Sjedinjenim Državama ne sumnjaju da je Rusija svim raspoloživim sredstvima pokušala d utiče na tok američkim izbora, izjavio je za ABC News senator Džo Mančin. Prema njegovim rečima, Rusija bi mogla da podriva poverenje ljudi u demokratiju i u drugim zemljama, ali...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.