Ajkula usmrtila plivača nedaleko od plaže na Havajima

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajkula usmrtila plivača nedaleko od plaže na Havajima

Na oko 50 metara od plaže na havajskom ostrvu Mauiju ajkula je usmrtila plivača (65), turistu iz Kalifornije Na oko 50 metara od plaže na havajskom ostrvu Mauiju ajkula je usmrtila plivača (65), turistu iz Kalifornije.Neimenovani muškarac je napadnut na plaži Kanapali, a od zadobijenih povreda je ubrzo preminuo.PROČITAJTE JOŠ - VELIKA BELA AJKULA KRENULA KA PLIVAČIMA: Evo kako je sprečena tragedija (VIDEO) Havajska kancelarija za prirodne resurse izdala je upozorenje na ajkule, koje će, kako je navedeno, ostati na snazi ceo dan dok se ne utvrdi da li ima ajkula u tom području, prenosi Dejli star.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna, u nizu tragedija: Ajkula usmrtila plivača, turistu iz Kalifornije

Izvor: B92, 26.Maj.2019

Neimenovani muškarac je napadnut na plaži Kanapali, a od zadobijenih povreda je ubrzo preminuo...Na oko 50 metara od plaže na havajskom ostrvu Mauiju, ajkula je usmrtila plivača (65), turistu iz Kalifornije...Havajska kancelarija za prirodne resurse izdala je upozorenje na ajkule, koje će, kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.