ANONIMUSI OBJAVILI RAT ISLAMISTIMA Lovićemo vas, naći ćemo vas i nećemo vas pustiti

Izvor: Blic, 16.Nov.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANONIMUSI OBJAVILI RAT ISLAMISTIMA "Lovićemo vas, naći ćemo vas i nećemo vas pustiti"

Hakerska grupa "Anonimus" objavila je elektronski rat protiv Islamske države nakon što je izvršen teroristički napad u Parizu, obećavši da će uloviti sve pristalice džihadista na internetu.

"Potpuni rat" koji je objavila ova hakerska grupa podrazumeva iskorenjavanje terorističke propagande na internetu, a objavljen je putem videa koji je postavljen na Jutjub.

Osoba koja se pojavljuje u snimku nosi masku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gaja Foksa i obećava da će "pokrenuti najveću akciju do sada" prtiv Islamske države.

U želji da uptrebe svoje veštine da "ujedine čovečanstvo", Anonimusi su džihadiste upozorili da "treba da očekuju mesivni sajber napad".

- Anonimusi iz celog sveta će vas loviti. Znajte da ćemo vas naći i da vas nećemo pustiti. Rat je objavljen. Pripremite se. Francuzi su jači od vas i biće još jači nakon ovog zverstva - kaže osoba iza maske.

Ova grupa je od napada na Šarli Ebdo u januaru pratila, hakovala i demaskirala hiljade naloga na Tviteru koji su bili u vezi sa džihadistima.

Anonimusi su prošle nedelje objavili i da su ušli u trag islamističkoj hakerskoj grupi "CyberChaliphate", koja koristi 10 različitih naloga na Tviteru sa jednom IP adresom.

Pogledajte video u kom su otvoreno pretili islamistima:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HAKERI UZVRAĆAJU UDARAC: Anonimusi objavili rat islamistima

Izvor: Kurir, 16.Nov.2015

Hakerska grupa Anonimus objavila je rat protiv Islamske države nakon terorističkih napada u Parizu u kojima je poginulo više od sto osoba...U videu koji se pojavio na sajtu Jutjuba, globalna grupa sajber aktivista je, obraćajući se odgovornima za napade u glavnom gradu Francuske, najavila da će...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.