Izvor: Blic, 25.Mar.2024, 17:05

AMERIKA OSTALA UZDRŽANA Savet bezbednosti UN usvojio rezoluciju o hitnom prekidu vatre u Gazi

Savet bezbednosti UN usvojio je danas rezoluciju kojom se traži hitan prekid vatre između Izraela i Hamasa i hitno i bezuslovno oslobađanje svih talaca, pošto su se Sjedinjene Države uzdržali od glasanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savet bezbednosti UN usvojio rezoluciju kojom se poziva na prekid vatre u Gazi: Amerika naglo promenila stav, Netanjahu besan

Izvor: Danas, 25.Mar.2024

Savet bezbednosti UN usvojio rezoluciju kojom se poziva na „trenutni prekid vatre“ u Gazi do kraja Ramazana, pošto je Amerika promenila stav uzdržavanjem od glasanja.

Nastavak na Danas...

Hamas pozdravio usvajanje rezolucije SBUN o prekidu vatre u Gazi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2024

Palestinska militantna grupa Hamas pozdravila je danas usvajanje rezolucije Saveza bezbednosti UN (SBUN) kojom se traži hitan prekid vatre u Pojasu Gaze, ističući da je grupa spremna na saradnju sa Izraelom u vezi sa razmenom zarobljenika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.