ALEKSANDROVO TELO BEZ GLAVE I UDOVA NAĐENO U RECI Bio je bogati trgovac ikonama,a policiji je trebalo 10 godina DA REŠI MISTERIJU

Izvor: Kurir, 08.Nov.2023, 21:38

ALEKSANDROVO TELO BEZ GLAVE I UDOVA NAĐENO U RECI Bio je bogati trgovac ikonama,a policiji je trebalo 10 godina DA REŠI MISTERIJU

Holandska policija uhapsila je osumnjičenog za jezivo ubistvo bogatog ruskog trgovca umetninama i ikonama čiji je torzo pronađen u plavoj plastičnoj vreći u amsterdamskoj reci 2013. godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TELO BOGATOG RUSKOG TRGOVCA NAĐENO BEZ GLAVE I UDOVA Nakon 10 godina otkriven identitet ubice iz amsterdamskog zaliva

Izvor: Blic, 09.Nov.2023, 00:11

Holandska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog za ubistvo bogatog ruskog trgovca umetninama i pravoslavnim ikonama čiji je torzo pronađen u zalivu kod Amsterdama 2013. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.