Продато више од 850.000 улазница за Светско првенство за фудбалерке

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 11:32

Продато више од 850.000 улазница за Светско првенство за фудбалерке

Више од 850.000 улазница продато је за предстојеће Светско првенство за фудбалерке које ће бити одржано у Аустралији и на Новом Зеланду, саопштили су данас организатори такмичења, преноси Би-Би-Си. Фото: Танјуг/AP Photo/Eraldo Peres „Ова 2023. године биће прекретница за женски фудбал“, изјавила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је данас генерална секретарка Међународне фудбалске федерације (ФИФА) Фатма Самура.
СП биће одржано од 20. јула до 20. августа, а на Мундијалу ће учествовати 32 репрезентације.
Портпарол ФИФА-е је за Би-Би-Си рекао да се очекује да ће се у наредних неколико недеља доћи до цифре од милион продатих улазница.
Организатори очекују да ће достићи рекорд од 1,5 милиона продатих улазница, као и да ће турнир достићи гледаност на глобалном нивоу од две милијарде људи. Церемонија свечаног отварања СП биће одржана 20. јула у Окленду, а први меч на Мундијалу ће играти Нови Зеланд и Норвешка. Финале је на програму 20. августа у Сиднеју.
Титулу брани селекција САД.
Real spreman da ponudi Totenhemu 115 miliona evra za Harija Kejna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Продато више од 850.000 улазница за Светско првенство за фудбалерке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.