Izvor: RTS, 07.Okt.2023, 18:08

Временска прогноза 8. октобар 2023.

Сутра нас очекује пролазно наоблачење. Краткотрајна киша могућа је углавном у западним, централним и јужним крајевима. Температуре и даље изнад просека, али уз хладна јутра. Највиша дневна температура до 28 степени. У главном граду наоблачење - без падавина. Температура >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << до 26 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

08.10.2023. Недеља: Након хладног јутра, током дана пролазно наоблачење, које ће после подне и увече понегде условити краткотрајну кишу и то углавном у западним, централним, југозападним и јужним пределима. Ветар умерен и јак, на северу и истоку Србије краткотрајно и олујни западни и северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 4 до 13, а највиша од 24 до 28 степени.
09.10.2023. Понедељак: Осетно хладније. Ујутру по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије краткотрајна магла. Пре подне претежно сунчано, после подне постепено наоблачење које ће увече на западу и југозападу понегде условити краткотрајну кишу. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 11, а највиша од 19 до 24 степена.
10.10.2023. Уторак: Јутро хладно. Током дана пролазно наоблачење, понегде са краткотрајном кишом или локалним пљуском. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак западни и северозападни. Најнижа температура од 6 до 13, а највиша од 22 до 25 степени.
11.10.2023. Среда: Ујутро и пре подне умерено облачно, у јужним пределиима још понегде са краткотрајном кишом. Средином дана и после подне разведравање. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 7 до 13, а највиша од 23 до 27 степени.
Прогноза временa за наредних пет дана (од 12.10.2023. до 16.10.2023.)
Јутра хладна, по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије краткотрајна магла. Током дана претежно сунчано уз малу до умерену облачност и топло за овај период године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.