Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 17:39

У судару аутобуса и камиона у Немачкој повређено 52 људи, тринаест теже

Тешка аутобуска несрећа догодила се на немачком ауто-путу А12. У удесу су поред аутобуса учествовала и два камиона. Најмање 52 особе су повређене, од којих 13 теже, јављају немачки медији.
Несрећа се догодила на ауто-путу у покрајини Бранденбург између >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << градова Сторков и Фредерсдорф. Полиција је саопштила да је 13 особа задобило тешке повреде.
У акцији спасавања поред екипа хитне помоћи и полиције учествовала су и три спасилачка хеликоптера.
Полиција је навела да је камион, који је кретао у правцу Берлина, ударио у бочни део аутобуса када је покушао да промени траку. један од камиона који је учествовао у судару је цистерна која је превозила гориво. Саобраћај на том делу ауто-пута је у прекиду а полиција је формирала траку за хитне случајеве.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.