Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 21:13

Боби, најстарији пас на свету, прославио 31. рођендан

Боби, португалски пас који је у фебруару проглашен најстаријим псом на свету у Гинисовој књизи рекорда, прославио је у четвртак свој 31. рођендан. Фото: guinnessworldrecords Бобијева породица планирала је суботњу рођенданску забаву у његовој кући у Конкеиросу, селу на југу Португала, саопштено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је из Гиниса, преноси Си-Ен-Ен.
Претходно је његов власник Леонел Коста рекао Гинису да ће то бити „веома традиционална“ португалска забава, којој ће присуствовати више од стотину људи, а наступиће и плесна трупа, наводи се у саопштењу.
Коста је рекао да Боби ужива велику пажњу откако је понео титулу најстаријег пса на свету, као и да много новинара и људи из целог света долази да се слика са њим.
Он је додао да је пас доброг здравља и да је недавно било на прегледу због стреса услед честих посетилаца и фотографисања.
Боби је раса португалског овчарског пса, а према речима његовог власника, последњих година отежано хода и ослабио му је вид.
Коста је дуговечност свог пса делимично приписао мирном окружењу у којем живи.
Поред тога што је најстарији пас који тренутно живи, Боби је, према Гинисовој књизи рекорда, и најстарији пас икада.
Zašto je ubijeno šest lavova u nacionalnom parku Ambuseli u Keniji?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Боби, најстарији пас на свету, прославио 31. рођендан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.