Izvor: RTS, 05.Sep.2023, 05:49

Променљиво облачно и топлије, понегде могући пљускови – до 28 степени

Променљиво облачно, на северу са дужим сунчаним интервалима, у брдско-планинским пределима очекују се краткотрајни пљускови с грмљавином. Са Медитерана нам стиже топлији ваздух. Највиша дневна температура до 28 степени.
Према прогнози Републичког >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << хидрометеоролошког завода, очекује се променљиво облачно и мало топлије време, на северу са дужим сунчаним интервалима, а у брдско-планинским пределима понегде са краткотрајном кишом или пљуском. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и јак северни и североисточни. 
Најнижа температура од 13 до 17, а највиша од 24 до 28 степени.
Наредних дана топлије Сутра претежно сунчано, само у брдско-планинским пределима југозападне и јужне Србије уз променљиву облачност тек понегде могућа је краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, источних праваца. Најнижа температура од 11 до 17, а највиша од 26 до 29 степени.
У четвртак слично време – претежно сунчано, само у брдско-планинским пределима југозападне и јужне Србије уз променљиву облачност тек понегде могућа је краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак источни и североисточни. Најнижа температура од 12 до 18, а највиша дневна од 27 до 30 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.