Ђоковић против Медведева за 24. грен слем трофеј и „освету“ за 2021. годину

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Sep.2023, 11:52

Ђоковић против Медведева за 24. грен слем трофеј и „освету“ за 2021. годину

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и Рус Данил Медведев састаће се вечерас (22.00) у финалу УС Опена у Њујорку. Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Упркос томе што је скоро цео свет „прижељковао“ нови обрачун Ђоковића и Карлоса Алкараза, у финалу ћемо гледати репризу из 2021. године, када >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Рус победом спречио Србина да комплетира календарски грен слем.
После тог дуела Новак је „везао“ четири тријумфа против Данила, али је изгубио последњи ове године у Дубаију. Међусобни скор је 9:5 за Ђоковића.
„Познајем његову игру јако добро, тренирали смо и овде пре турнира, победио ме је пре две године, знам како воли да игра на овој подлози, он је један од најконзистентнијих играча овде у последњих пет година. Играо је финале 2019, 2020. полуфинале, па је освојио 2021, стално је ту у у завршници турнира, очигледно да му нешто јако одговара овде“, рекао је Ђоковићу најави финала.
Њему је вечерашње финале 10. у Њујорку и бориће се за четврту титулу, укупно 24. грен слем трофеј, чиме би на вечној листи за два корака „побегао“ Рафаелу Надалу.
Košarkaši Srbije danas protiv Nemačke za istorijsko zlato na Mundobasketu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић против Медведева за 24. грен слем трофеј и „освету“ за 2021. годину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.