Шмихал: Светска банка ће Украјини доделити 200 милиона долара

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Apr.2023, 18:36

Шмихал: Светска банка ће Украјини доделити 200 милиона долара

Украјински премијер Денис Шмихал саопштио је данас да ће Светска банка издвојити 200 милиона долара помоћи Украјини за обнову енергије. Фото: Pixabay „Светска банка издваја 200 милиона долара за обнову енергије, а Америчка корпорација за финансирање међународног развоја (ДФЦ) ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << помоћи привлачењу приватних инвестиција за обнављање привреде. Поред тога, Боинг је саопштио да ће украјинске компаније растеретити обавеза у износу од 200 милиона долара“, написао је Шмихал на свом Телеграм каналу.
Шмихал је раније известио да је током посете Канади потписао меморандум са Америчком међународном финансијском корпорацијом за развој (ДФЦ) и Америчком агенцијом за међународни развој ( УСАИД ) за подршку привлачењу инвестиција, преноси Риа новости.
Papa: Ratovi i dalje seju smrt u potpunoj suprotnosti sa Uskršnjom porukom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шмихал: Светска банка ће Украјини доделити 200 милиона долара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.