Izvor: RTS, 16.Okt.2023, 05:59

Хладније уз разведравање, температура до 19 степени

У Србији ће данас бити суво и хладније, уз раведравање. Хладан ваздух са севера Европе спустио је температуру, па ће јутарња бити од четири, а највиша дневна до 19 степени.
Првог дана ове седмице биће ведро, само ће се ујутро и пре подне у брдско-планинским >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пределима југозападне, јужне и источне Србије задржати ниска облачност.

Дуваће слаб и умерен, на истоку и југоистоку Србије повремено јак северозападни ветар, који ће после подне ослабити, па ће увече и у току ноћи бити слаб, променљивог смера. 
Најнижа температура кретаће се од четири степена у Војводини до 11 на истоку и југоистоку Србије, а највиша дневна  од 15 до 17, у Неготинској Крајини до 19 степени.
Увече и у току ноћи са запада и југозапада ново умерено наоблачење, али без падавина.
У Београду ће бити сунчано, али свеже, температура до 16 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.