Izvor: RTS, 12.Apr.2023, 06:07

Стиже топлији ваздух са запада, температура до 18 степени

Наредна два дана коначно топлије и више сунца, наоблачење у четвртак увече. Расте ваздушни притисак и доноси разведравање, а само пре подне још понегде на истоку може бити слабе кише. Стиже топлији ваздух са запада. Ујутру од 3 степена, највиша дневна до 18. У Београду >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ведро и пријатно топло, ујутру 8 степени, највиша дневна 17.
У среду на северу и западу претежно сунчано. У осталим крајевима променљиво облачно, понегде с краткотрајном кишом, на високим планинама с краткотрајним снегом.

После подне суво уз разведравање. Ветар слаб и умерен северозападни, на истоку јак, повремено са ударима олујне јачине, увече у слабљењу, а затим и у скретању на јужни. Најнижа температура од 3 до 10, највиша дневна од 15 до 18 степени. 
Претежно сунчано и топло и у четвртак. Ветар слаб и умерен, после подне у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 1 до 8, највиша дневна од 20 до 23 степени. Крајем дана постепено наоблачење са запада, у току ноћи с кишом.
У петак облачно и хладније, са кишом и локалним пљусковима, понегде и грмљавином, на високим планинама и са снегом. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни и југозападни. Јутарња температура од 7 до 12, највиша дневна од 14 до 17 степени, после подне у паду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.