Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 07:52

16 GODINA SILOVAO ĆERKU I NAPRAVIO JOJ DETE Jeziv slučaj u Zadru! Nesrećna devojčica pokušala da se ubije: Potražila je pomoć, ali su joj rekli da "ne žele da imaju posla sa ludakom"

Visoki krivični sud (VKS) odbio je žalbu S. R. (58) i potvrdio rešenje Županijskog suda u Zadru o odbacivanju zahteva za obnovu krivičnog postupka u kojem je 2017. osuđen na 40 godina zatvora zbog dugogodišnjeg silovanja vlastite maloletne ćerke i silovanja svoje supruge.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR! Otac silovao ćerku 1550 puta na dnevnoj bazi, napravio joj dete, supruga prošla isti PAKAO pa zatražila pomoć - Dobila ŠOK odgovor od nadležnih

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024

Monstrum je osuđen na 40 godina zatvora zbog silovanja ćerke i supruge..Visoki krivični sud (VKS) odbio je žalbu S. R. (58) i potvrdio rešenje Županijskog suda u Zadru o odbacivanju zahteva za obnovu krivičnog postupka u kojem je 2017. osuđen na 40 godina zatvora zbog dugogodišnjeg silovanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.