Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 23:49

Мали: Пријава за помоћ за свако дете млађе од 16 година почиње 20. августа

Министар финансија Синиша Мали најавио је да ће пријава за помоћ од 10.000 динара за свако дете млађе од 16 година почети 20. августа и трајати до 20. септембра, као и да ће бити исплаћена најкасније до октобра.
Синиша Мали је за телевизију Пинк рекао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да ће пријава бити веома једноставно, преко Управе за трезор.

"Као и за све досадашње помоћи које смо исплаћивали - ЈМБГ, име и презиме и број рачуна за једнократну помоћ. Једно дете 10.000 динара, двоје 20.000 динара итд. Сву помоћ за коју се буду пријавили грађани, исплатићемо до 25. септембра, а најкасније до 1. октобра", објаснио је Мали.
Истакао је да се на такав начин даје подршка родитељима на почетку школске године.
"Желимо да покажемо бригу за породицу, у овим тешким тренуцима за све. То је права мера у правом тренутку и биће спроведена на прави начин. Гласам за бољу и успешнију Србију", истакао је Мали.
Новчану помоћи за свако дете млађе од 16 година најавио је недавно председник Србије Александар Вучић током свог обраћања јавности.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.