Izvor: RTS, 13.Jan.2024, 13:28

Пријава грађана за ваучере за одмор почиње 15. јануара на свим шалтерима Поште

Пријава грађана за коришћење ваучера за субвенционисани одмор у Србији почиње 15. јануара на шалтерима јавног предузећа "Пошта Србије" на територији целе земље.
У саопштењу Министарства туризма и омладине, објављеном 12. јануара, наводи се да право >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на ваучере имају запослени у висини зараде до 80.000 динара, незапослени, пензионери, као и лица старија од 65 година која не остварују право на пензију, носиоци права на туђу негу и помоћ, ратни војни инвалиди, студенти и носиоци пољопривредних газдинстава.
Грађанима ће бити на располагању 100.000 ваучера у максималној вредности од 10.000 динара које могу користити у угоститељским објектима који учествују у систему доделе ваучера.
Тренутно је више од 4.000 пријављених угоститеља у чијим смештајним објектима ће грађани моћи да користе ваучере, а отворен је позив и осталим угоститељима да се прикључе до краја трајања акције.
Крајњи рок за коришћење ваучера је 20. новембар 2024. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.