Izvor: RTS, 30.Nov.2023, 17:28

Приштина продужила рок за пререгистрацију возила са српским таблицама за 15 дана

Рок за пререгистрацију возила са српским таблицама, акронима градова на Косову и Метохији на локалне РКС таблице, продужен је за 15 дана, одлучила је влада у Приштини на електронској седници.
Влада привремених институција у Приштини одржала је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << данас електронску седницу на којој је донела одлуку о продужењу рока за пререгистрацију возила.
"Уз финансијске погодности за власнике возила са таблицама ПР, КМ, ПЗ, ГЛ, УР, ПЕ, ДА или ЂА до 15. децембара 2023. године", наводи се у саопштењу.
У саопштењу се напомиње да "ова промена следи као резултат многих захтева и великог интересовања за регистрацију возила на РКС регистарске таблице".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.