У Акапулку пронађено 14 тела без главе

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

У Акапулку пронађено 14 тела без главе

АКАПУЛКО -

У познатом мексичком летовалишту Акапулку данас су пронађена тела 15 убијених мушкараца, од којих су сва осим једног без главе, јавили су локални медији.

Жртве су пронађене рано јутрос, близу једног тржног центра, заједно са претећим писаним порукама, што >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << је уобичајен знак да су убиство извршили припадници наркокартела, пренела је агенција Ројтерс.

У близини тела убијених мушкараца пронађени су изгорео камион и још четири уништена возила, наводе мексички медији.

Јутрошње откриће обезглављених тела, највећи је број жртава пронађених на једном месту од када је мексички председник Фелипе Калдерон покренуо офанзиву против наркокартела крајем 2006. године, навела је америчка агенција АП.

Тела су пронађена у делу града који углавном не посећују туристи и све су мушкарци у 20. годинама.

Акапулко је последњих неколико година седиште крвавих обрачуна међу наркобандама, подсећају агенције.

У Мексику је убијено више од 30.000 људи од 2006. године и одлуке мексичког председника да ангажује не само полицију већ и војску као и остале безбедносне снаге у супротстављању наркотрговцима који су главни снабдевачи америчког тржишта наркотицима.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.