11 članova jedne porodice u kritičnom stanju posle zajedničkog obroka

Izvor: 24sata, 24.Okt.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11 članova jedne porodice u kritičnom stanju posle zajedničkog obroka

Čak 11 članova jedne porodice završilo je u bolnici nakon što su pojeli jednu od najotrovnijih riba na svetu. Ribu su dobili od prijatelja. Uživali su u večeri, a onda je krenulo ono najgore.

Kristina Suza je kazala da se prvi njen muž Hoze Avgusto počeo osećati loše.

Rekla je da prvo nije osećao jezik, zatim lice i ruke. Nakon toga nije osećao ništa u nogama.

Ostali članovi porodice su počeli da povraćaju i da gube osećaj u licu, rukama i >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << nogama, piše "Independent".

Niko od njih nije znao da je reč o najotrovnijoj ribi na svetu, japanskoj Fugu ribi koja sadrži otrov 1.200 puta jači od cijanida, a kap cijanida može da ubije u roku 24 sata.

Većina porodice, uključujući i decu od tri do pet godina, bila je paralizovana.

Svi članovi porodice su prevezeni u bolnicu i nalaze se u kritičnom stanju i ne zna se da li će da prežive i da se oporave.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.