Izvor: RTS, 09.Apr.2023, 19:16

Временска прогноза 10. април 2023.

Облачност са југа Балкана ће у нашој земљи условљавати кишу, на планинама снег. У Војводини пре подне претежно сунчано. Мало топлији ваздух стиже у наше крајеве. Највиша дневна температура до 17 степени. У главном граду облачно са слабом кишом. Температура до 15 степени. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

09.04.2023. Недеља: Умерено до потпуно облачно, повремено с кишом и краткотрајним пљусковима. На планинама снег. Увече и ноћу на северу Србије разведравање. Ветар слаб до умерен, северни и североисточни. Највиша температура од 9 до 13 степени.
10.04.2023. Понедељак: Изнад већег дела умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, на планинама са снегом, само у Војводини пре подне претежно сунчано. Увече и ноћу на северу Србије разведравање. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак северних праваца. Најнижа температура од 2 до 7 степени, а највиша од 11 °С на југу Србије до 17 степени у Неготинској Крајини.
11.04.2023. Уторак: Променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала и са краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, на југу и истоку Србије, као и на планинама и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 7 степени, а највиша од 13 до 18 степени.
12.04.2023. Среда: Мало до умерено облачно и суво са сунчаним интервалима. Ветар умерен и јак, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 4 до 10 степени, а највиша од 16 до 19 степени.
13.04.2023. Четвртак: Мало до умерено облачно и суво са сунчаним интервалима, касније поподне и увече на крајњем северозападу Србије јаче наоблачење са кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 8 степени, а највиша од 17 до 20 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.