Светлосне инсталације улепшаће викенд пред нама (субота и недеља, 10. и 11. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 08:00

Светлосне инсталације улепшаће викенд пред нама (субота и недеља, 10. и 11. фебруар)

Викенд у Новом Саду ће бити пун разноврсних догађања! У суботу, 10. фебруара, ДИГИТ ће бити домаћин концерта новосадског књижевника и кантаутора Милоша Зубца, који ће представити свој нови албум „Живот ван завета“. Фото: Градске инфо Након тога, на сцени Јован Ђорђевић Српског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << народног позоришта можете уживати у балету „Лабудово језеро“ од 19 часова.
Ако сте расположени за журку, упутите се у Халу 2 Новосадског сајма где ће се одржати спектакуларан провод уз наступе З++ и Кенди-ја, познатих извођача регионалне музичке сцене, са почетком у 21 час.
А након тога, „Guilty Pleasure“ вас чека у Западном холу Спенса са омиљеном треш журком која почиње такође у 21 час.
А за недељу, 11. фебруар, резервишите време за свечано отварање Кинеског фестивала светла у Лиманском парку од 17 часова. У недељу нас очекује мало свежији дан него у односу на суботу. Максимална температура у суботу износиће 20 степени, док ће у недељу бити 18, а иста разлика у степенима очекује се и када су најниже вредности у питању, најмања у суботу износиће 12 степени, док ће у недељу износити 10 степени целзијуса.
Такође, овог викенда будите спремни и на могућа искључења струје и воде, за више информација посетите страницу сервисне информације.
Akcije Diznija skočile za sedam odsto nakon vesti o profitu i novim projektima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Светлосне инсталације улепшаће викенд пред нама (субота и недеља, 10. и 11. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.