Izvor: RTS, 16.Maj.2023, 06:39

Пожар испод Панчевачког моста - гори 1.000 квадрата, на терену 26 ватрогасаца

Локализован је пожар који је јутрос избио испод Панчевачког моста. На терену је 26 ватрогасца са десет ватрогасних возила и они раде на догашивању пожара. Две особе су се нагутале дима и њима је указана помоћ на лицу места.
Пожар је избио испод Панчевачког >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << моста, у непосредној близини Булевара деспота Стефана. Ватра је захватила око 1.000 квадрата - гореле су куће, столарске радионице, аутосервиси...
"Пожар је избио рано јутрос око пола три. Прво смо осетили дим, а кроз 15, 20 минута је већ све било у пламену. Без крова над главом остало је седам породица, сви смо остали на улици", наводи један од станара.
На месту избијања пожара интервенисало је 26 ватрогасаца са 10 ватрогасних возила.
Ватра и дим не утичу не утичу на саобраћај у овом делу града.
Узрок пожара за сада није познат.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.