Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2024, 15:51

Прича која је обишла свет: Пас Раика прешла преко 1.000 километара да пронађе свог газду – Француз га изгубио пре годину дана у Грчкој, а прона

Француз Реми Даргере изгубио је свог пса прошле године у близини грчко-турске границе, а сада га је пронашао у Србији. Фото: PrtSc Раика је успела сама да преживи годину дана и да пређе стотине и стотине километара преко Балкана, највероватније у покушају да се врати у Лион у Француску, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << где живи њен газда.
Фото: PrtSc Раике је прешла више од 1.000 километара од места где се изгубила, а пронађена је у Србији, у близини границе са Босном. Њу су видели љубитељи животиња и одвели су је код ветеринара да провере да ли је чипована. Врло брзо су сазнали да припада Французу, па су тако пас и власник поново спојени.
-Поздрав свима! Имам задовољство, радост, емоцију, да вам објавим да је Раике пронађена у Србији, близу границе Босне и Херцеговине. Захваљујем се свима који су нас подржали од Грчке до Француске и шире” Хвала свима! Вера може помакнути планине- написао је Француз у објави.
Dačić: Podnošenjem rezolucije narušeni svi principi na kojima počiva mir u BiH

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прича која је обишла свет: Пас Раика прешла преко 1.000 километара да пронађе свог газду – Француз га изгубио пре годину дана у Грчкој, а пронашао је у Србији (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.