Izvor: RTS, 26.Nov.2023, 22:07

Судар три путничка возила и аутобуса код Крагујевца – једна особа погинула, осморо повређених

Један мушкарац је погинуо, а осам особа је повређено у судару три путничка возила и аутобуса на путу Крагујевац–Баточина, код села Ботуње.
Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи нешто пре 19 часова, на деоници државног пута Крагујевац–Баточина >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << код села Ботуње.

У удесу су учествовала три путничка возила и аутобус, потврђено је РТС-у у крагујевачкој полицији.
Јелена Тијанић из Завода за ургентну медицину саопштила је да су осам особа превезли у УКЦ Крагујевац, пет одраслих особа и трoje деце. Сви повређени налазили су се у путничким возилима.

Милош Станковић, хирург Универзитетског клиничког центра, рекао је да ће две особе са лакшим повредама бити пуштене на кућно лечење, а осталих шесторо биће задржано да опсервацији.
У спасавању повређених учествовало је пет екипа ватрогасаца-спасилаца, четири екипе хитне помоћи и полиција.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.