Папа ће данас читати недељну молитву из резиденције, а не на Тргу Светог Петра

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2023, 14:31

Папа ће данас читати недељну молитву из резиденције, а не на Тргу Светог Петра

Папа Фрања читаће данас недељну молитву Анђео Господњи из капеле своје резиденције у Ватикану, а не са прозора који гледа на Трг Светог Петра, одакле се обично обраћа, саопштио је Ватикан. Фото: AP/Gregorio Borgia Папа Фрања је у суботу у болници у Риму прегледан на скенеру, на којем је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << искључено да постоје компликације на плућима, након што је налет грипа приморао папу да откаже своје активности, преноси Ројтерс.
Како наводе из Ватикана, папа ће се обратити из капеле у својој резиденцији како би избегао да изађе напоље и оде до Апостолске палате.
Обраћање папе емитоваће се на великим екранима људима окупљеним на Тргу Светог Петра, као и на телевизијским и интернет каналима, додају из Ватикана, без навођења детаља о здравственом стању 86-годишњег поглавар.
За сада је и даље у плану посета папе Дубаију, где би требало да отпутује у петак како би присуствовао Конференцији УН о климатским променама.
Папа је раније овог месеца прескочио читање говора, припремљеног за састанак са европским рабинима јер је био прехлађен, али се чини да је његово здравље било добро када се неколико сати касније састао са децом.
Папа је у јуну провео девет дана у болници након што је оперисао абдоминалну килу.
Zelenski: Ukrajini potrebno više sistema PVO da zaštiti rute za izvoz žitarica

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Папа ће данас читати недељну молитву из резиденције, а не на Тргу Светог Петра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.