Вучић ће сутра примити ученике и наставнике ОШ „Свети Сава“ из Звечана

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 20:48

Вучић ће сутра примити ученике и наставнике ОШ „Свети Сава“ из Звечана

Председник Србије Александар Вучић примиће сутра ученике и наставнике Основне школе „Свети Сава“ из Жеровнице у Општини Звечан са Косова и Метохије. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Како је најављено из прес службе председника Србије, сусрет је планиран за 09.30 сати у Палати Србија.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ђаци из Звечана од јуче бораве у Београду, у организацији Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Канцеларије за КиМ и Удружења ратних добровољаца 1912-1918 потомака и поштовалаца.
Током јучерашњег дана ђаци са Косова и Метохије обишли су Народну скупштину, као и Скупштину Града Београда.
Vučić: Porodica je stub Srbije, običaji su ono što nas je održalo

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић ће сутра примити ученике и наставнике ОШ „Свети Сава“ из Звечана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.