Izvor: RTS, 11.Nov.2023, 00:10

Вучић са О Брајаном о дијалогу у Бриселу и ситуацији на КиМ

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са главним изаслаником САД за Европу и Евроазију Џејмсом О Брајаном.
Вучић је са изаслаником САД за Европу и Евроазију разговарао о ''свим битним билатералним питањима, регионалним односима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и глобалним дешавањима'', укључујући о наставку дијалога у Бриселу и заштити живота Срба на КиМ.

''Користан разговор са изаслаником Џејмсом О Брајаном о свим битним билатералним питањима, регионалним односима и глобалним дешавањима. Било је речи и о наставку дијалога у Бриселу, а Србија је још једном нагласила да се бори за очување живота Срба на КиМ, да се залаже за очување мира и стабилности, без нарушавања националних интереса'', написао је Вучић уз фотографију са О Брајаном коју је објавио на свом налогу на Инстаграму.
Председник Србије Александар Вучић  се претходно састао у Јелисејској палати са председником Француском Емануелом Макроном.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.