Izvor: RTS, 26.Okt.2023, 08:20

Убиство у Добоју, ухапшен осумњичени

Једна особа је убијена, а једна рањена у пуцњави која се догодила синоћ око 23 часа у Добоју. Осумњичени је ухапшен, саопштено је на ванредној прес конференцији ПУ Добој.
Пуцњава се догодила испред једног угоститељског објекта у Улици Југ Богдана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Добоју. Убијен је 28-годишњи Ђ. О. из Грачанице,  док је 37-годишњи А. М. (37) из Добој Истока рањен.

Осумњичени за убиство С. И. (34) из Тешња је ухапшен, речено је на ванредној прес конференцији.
Слободан Радинковић, начелник Полицијске управе Добој, рекао је да су пре убиства учесници догађаја заједно седили у кафићу, међусобно се чашћавали, а да је затим уследила расправа која је и завршила пуцњавом.
Убијени младић је погођен једним хицем, рекао је Раденковић,  док је његов пријатељ рањен са три хица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.