Бернар Арно више није други најбогатији човек света, престигао га Џеф Безос

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Okt.2023, 13:50

Бернар Арно више није други најбогатији човек света, престигао га Џеф Безос

Оснивач и главни извршни директор компаније ЛВМХ Бернар Арно је изгубио друго место на Блумберговој листи милијардера, пошто га престигао председник Амазона Џеф Безос, док је први на листи и даље амерички милијардер Илон Маск. Фото: Wikimedia Commons/Daniel Oberhaus У овом тренутку, Безос >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заузима друго место са 156 милијарди долара, док је Бернар Арно на трећем месту Блумбергове листе милијардера са богатством од 155 милијади долара, преноси Блумберг.
Вредност имовине Бернара Арноа је пала за 6,8 милијарди долара од среде када је ЛВМХ саопштила да је њена продаја ове године расла спорије него што се очекивало. Пад извршног директора ЛВМХ на Блумерговој листи милијардера одржава слабију продају луксузне робе у 2023. години услед пада потражње у САД и тешког економског опоравка у Кини.
Насупрот томе, богатство Џефа Безоса је ове године порасло за 49,3 милијарде долара пошто је вредност Амазонових деоница у истом периоду порасла за 58 одсто. На челу листе се и даље налази амерички милијардер и предузетник Илон Маск са имовином вредном 234 милијарде долара.
Акције Тесле су ове године порасле за 106 одсто, а Маск је постао богатији за 96,8 милијарди долара.
Izraelski šekel i dalje pada u odnosu na dolar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бернар Арно више није други најбогатији човек света, престигао га Џеф Безос се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.