Светске цене шећера поново расту

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Okt.2023, 16:53

Светске цене шећера поново расту

Светске цене шећера су данас поново порасле на ниво који се ближи дванаестогодишњем рекорду. Фото: Pixabay/Pezibear Према подацима са лондонске међународне берзе ИЦЕ, фјучерси шећера се данас у 16.34 часова продају по цени од 26,8 центи за фунту (0,453 килограма) шећера.
Цене су биле на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << врхунцу 19. септембра када су престигле 27,5 центи за фунту шећера, преноси портал Трејдинг економикс.
Трговци су забринути због спорије обраде шећерне трске у Бразилу, као и због тренутне суше у неким индијским регионима услед климатског феномена Ел Нињо.
Ако се суша у Индији настави, влада у Њу Делхију би могла да ограничи извоз шећера из земље.
Nemačka: Industrijska proizvodnja u avgustu pala četvrti put zaredom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Светске цене шећера поново расту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.