Мали: Сутра исплате већих плата просветарима, медицинским сестрама, техничарима

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 13:49

Мали: Сутра исплате већих плата просветарима, медицинским сестрама, техничарима

Од сутра креће исплата плата повећаних за пет одсто за просветаре као и за медицинске сестре, техничаре, неговатељице у установама социјалне заштите, изјавио је данас министар финансија Синиша Мали. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Он је новинарима у Фонду ПИО, где је присуствовао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << потписивању споразума са фирмама које су се укључиле у акцију Пензионерска картица, рекао да за њих и све запослене у јавном сектору од јануара следи нова повишица, од 10 одсто.
За сутра је најавио и повећање броја артикала из акције “Боља цена” који ће се наћи у продавницама. “ Од сутра ћемо имати нових 16 намирница по сниженим ценама. Ја ћу и обићи неку продавницу па ћемо видети који су то производи и колико коштају. Неки су се томе смејали, а ми сматрамо да је важно да покажемо да се боримо за сваку цену и стандард сваког нашег грађанина”, рекао је Мали.
Истакао је да ће до краја године инфлација пасти на осам одсто, да се следеће године очекује просек од 4,9 одсто те да ће раст плата и пензија надмашити инфлацију што значи да ће животни срандард грађана расти.
Vujović obišla radove na transfer stanici u Smederevu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мали: Сутра исплате већих плата просветарима, медицинским сестрама, техничарима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.