Izvor: RTS, 12.Sep.2023, 20:02

"Телеком Србија" донирао интерактивну паметну таблу ОШ "Лепосавић"

Ученици основне школе "Лепосавић" на северу Косова и Метохије у настави ће од сада користити интерактивну паметну таблу. На основу иницијативе председника Србије, то је прва од укупно 10 школа на Косову и Метохији које ће добити дигиталну таблу, а уручио ју је директор >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Телекома Србија".
Из компаније "Телеком Србија", која је и власник спортских канала Арена, најављују да ће деци у покрајини донирати и спортску опрему.

"'Телеком Србија' је овде кроз МТС доо, нашу ћерку фирму, и највећa српскa компанијa. Ми имамо преко 250 запослених, имамо у плану да се ширимо и да помажемо младим људима на КиМ да што пре стекну дигитална знања и потпуно сам сигуран да ће неко од њих кад заврши школу почети код нас да ради, јер ми ћемо се ширити и бити све јачи и на Косову и Метохији и требаће нам нови радници", поручио је Владимир Лучић, директор "Телекома Србија".
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.