Орлић посетио Школу за основно и средње образовање “Свети Сава“ у Умци

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Sep.2023, 19:52

Орлић посетио Школу за основно и средње образовање “Свети Сава“ у Умци

Председник Народне скупштине Владимир Орлић и генерални секретар Срђан Смиљанић посетили су данас Школу за основно и средње образовање са домом “Свети Сава“ у Умци, где су о раду школе и животу њених ученика разговарали са директорком школе Валентином Радуловић и запосленима. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Народна скупштина Републике Србије Овом приликом школи “Свети Сава“ уручена је донација Народне скупштине у виду рачунара који ће користити ученици и наставници, саопштено је из српског парламента.
Током разговора са директорком, Орлић је захвалио на изузетним напорима запослених на успешном васпитању и школовању ученика ове школе, али, пре свега, на формирању личности спремних за самосталан живот и рад у широком друштвеном окружењу успешних и задовољних на личном и професионалном плану.
Школа за основно и средње образовање са домом “Свети Сава“ Умка постоји дуже од седам деценија и посвећена је образовно – васпитном раду са децом и одраслима са сметњама у развоју којима пружа здравствену, социјалну и психолошку заштиту, као и смештај домског типа, наводи се у саопштењу.
U susret Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орлић посетио Школу за основно и средње образовање “Свети Сава“ у Умци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.