Кошаркаши Србије фантастичном игром победили Канаду и пласирали се у финале СП

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Sep.2023, 12:43

Кошаркаши Србије фантастичном игром победили Канаду и пласирали се у финале СП

Кошаркаши Србије пласирали су се у финале Светског првенства, пошто су данас у првом полуфиналу у Манили савладали Канаду 95:86 (23:15, 29:24, 23:24, 20:23). Фото: танјуг/AP Photo/Michael Conroy Србија је пласманом у финале обезбедила сребрну медаљу, а за злато ће се у недељу борити против победника другог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << полуфинала између САД и Немачке.
Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Српски тим предводио је капитен Богдан Богдановић са 23 поена, Огњен Добрић убацио је 16, Никола Милутинов такође 16, уз 10 скокова, Марко Гудурић завршио је меч са 12, а Алекса Аврамовић са 10 поена, уз две украдене лопте.
Код Канаде ЕР-Џеј Берет постигао је 23, Дилон Брукс 16, а Шеј-Гилџус Александер „само“ 15 поена.
Novak Đoković večeras igra protiv Bena Šeltona za finale Ju-Es opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Србије фантастичном игром победили Канаду и пласирали се у финале СП се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.