Izvor: RTS, 07.Sep.2023, 15:04

Заједно: Поштујемо Ћутину одлуку да напусти странку

Политичка партија Заједно саопштила је да поштује одлуку Александра Јовановића Ћуте да напусти странку и захвалила му на сарадњи.
Поводом одлуке коопредседника Александра Јовановића Ћуте да напусти странку, Заједно позива и њега и остале >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << колеге из опозиције да, како наводе, заједнички наставе "борбу за нормалан и достојанствен живот".
"Доћи ће време када ћемо моћи да се боримо за своје засебне политичке визије. До тада је, у овом одсудном моменту, од пресудне важности да се сконцентришемо на оно што нам је заједничко а то је смена корумпираног, насилничког, режима. Декларација о сарадњи коју је странка Заједно потписала са странком Срце и Демократском странком је допринос оснажењу ове заједничке борбе и отворени позив за велико удруживање", наводи се у саопштењу.
Што се тиче недоумица унутар самог Еколошког устанка, а у вези са једном од Фејсбук страница Еколошког устанка, из странке наводе да се надају да ће то бити решено и отклоњено.
"Био би значајан допринос за одржавање доброг духа будуће сарадње да из ове теме изузмете оне који са овим неспоразумом немају никакве везе. Напомињемо и то да нико из медијског тима странке Заједно нема приступ и овлашћење за администрирање странице Еколошког устанка", пише у саопштењу.
Странка Заједно је поручила да се неће више изјашњавати о овој теми.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.