Веслање: Јована Арсић и Николај Пименов у полуфиналу скифа на Светском првенству

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Sep.2023, 13:22

Веслање: Јована Арсић и Николај Пименов у полуфиналу скифа на Светском првенству

Српски репрезентативци Јована Арсић и Николај Пименов пласирали су се данас у полуфинале скифа на Светском првенству у веслању, које се одржава у Београду. Фото: ВСС Јована Арсић је освојила друго место у својој четвртфиналној групи, што јој је било довољно за пласман у полуфинале. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Она је освајањем другог места ушла међу 12 најбољих веслачица у женском скифу на СП од којих ће првих девет обезбедити визу за ОИ у Паризу 2024. године.
Николај Пименов заузео је друго место у првој четвртфиналној групи и пласирао се у полуфинале мушког скифа. Српски репрезентативац је изборио пласман међу 12 најбољих веслача на СП од којих ће првих девет обезбедити пласман на ОИ у Паризу 2024. године. Фото: ВСС Јована Арсић и Николај Пименов ће веслати у полуфиналу скифа осмог септембра у преподневним часовима.
СП у Београду је уједно и квалификационо за ОИ у Паризу, па ће у скифу пласман обезбедити по девет најуспешнијих у обе конкуренције, а у двојцу и дубл скулу по 11 најбољих у обе конкуренције. На СП у Београду учествује више од 1.600 учесника из 73 земље.
Košarkaši Nemačke pobedili Letoniju i izborili polufinale Mundobasketa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Веслање: Јована Арсић и Николај Пименов у полуфиналу скифа на Светском првенству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.