Izvor: RTS, 02.Sep.2023, 08:47

"Српска солидарност" покренула акцију прикупљања средстава за школски прибор за децу са КиМ

Хуманитарна организација "Српска солидарност" је седми пут заредом покренула хуманитарну акцију "Свеске солидарности". Циљ је да се обезбеди што више свезака и школског прибора за школарце из енклава са Косова и Метохије, а самим тим и да се уштеде средства њиховим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << родитељима за неке друге дечије потребе.
Хуманитарна организација "Српска солидарност" је покренула акцију "Свеске солидарности" како би деци са Косова и Метохије олакшали полазак у школу.
"Циљ нам је да обезбедимо што више свезака и школског прибора за ђаке на Косову и Метохији, а њиховим родитељима пружимо финансијску подршку на почетку нове школске године. Тренутно смо прикупили 1.400 комплета али бисмо волели да обрадујемо најмање 1.600 малишана" рекао је Бранко Антић из Српске солидарности.
Позивају се друштвено одговорне компаније и људе добре воље да се у складу са својим могућностима прикључе акцији.
Ко жели може донирати свеске и школски прибор. Више информација може се добити путем мејла srpskasolidarnost@gmail.com или на контакт телефон 060/661-61-91.
Ко жели да помогне новчаном донацијом уз назнаку за "Свеске солидарности" новчана средства може уплатити на:
Жиро рачун: 340-11013053-38
Pay pal: srpskasolidarnost@gmail.com
Инструкције за уплате на девизни рачун:
Currency tag: (EUR,$, RUB….)
SWIFT CODE: GIBARS22
IBAN: RS35340000001101305338
NAME: Srpska solidarnost
ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12
За правна лица постоји могућност уговора о донацији
Хуманитарна организација „Српска солидарност“ може се подржати и слањем СМС поруке на 1389.
Акција траје до 10.09.2023. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.