Izvor: RTS, 01.Sep.2023, 18:56

Силовање малолетнице на Лефкади, ухапшени српски држављани

Двојица српских држављана из Бујановца осумњичена су за силовање 14-годишње девојчице на грчком острву Лефкада, потврђено је РТС-у у Амбасади Србије у Атини.
Грчки медији јављају да су двојица страних држављана старости, 18 година и 21 годину, ухапшена >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због сумње да су починила кривична дела силовање и полне радње над малолетним лицем, а у Амбасади Србије у Атини потврдили су за РТС да је реч о држављанима Србије.
Полицији је у понедељак поднета пријава, у којој се наводи да је 14-годишња девојчица, мештанка острва, била присиљена од стране двојице мушкараца на полни однос уз употребу физичког насиља, преноси грчки јавни сервис ЕРТ.
Како наводе локални медији, осумњичени су у петак увече намамили малолетницу на плажу на Лефкади, а судски лекар је потврдио силовање.
Тужилац је издао налог за хапшење, након чега су два младића приведена у среду и од тада се налазе у притвору.
Како РТС незванично сазнаје, осумњичени држављани Србије негирају да је било реч о силовању.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.