Izvor: RTS, 30.Avg.2023, 19:21

Одређен притвор возачу аутобуса осумњиченом за полно узнемиравање

На предлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, суд је одредио до 30 дана притвора возачу аутобуса М.С. (67) због сумње да је полно узнемиравао малолетну особу.
Након саслушања осумњиченог, који том приликом није износио одбрану, тужилаштво >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је предложило одређивање притвора јер постоје особите околности које указују да ће осумњичени ометати поступак утицањем на сведоке, саопшттено је из Трећег основног јавног тужилаштва.
Он се сумњичи да је у својству возача ГСП, на линији 81Л, у насељу Алтина, у аутобусу извршио кривично дело ''полно узнемиравање''.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.