Izvor: RTS, 10.Avg.2023, 14:58

Центар за истраживање несрећа: Тешко утврдити шта је довело до пада ултралаке летелице

Поводом пада авиона у Батајници, Небојша Петровић из Центра за истраживање несрећа у ваздушном саобраћају рекао је за РТС да се ради о ултралакој летелици и да је тешко утврдити шта је довело до несреће.
Небојша Петровић је изјавио да се ради о >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ултралакој летелици код које, приликом удара, долази до запаљивања и да не остане много делова са којима може да се утврђује шта је довело до пада.

Због тога ће, наводи, истражни поступак трајати онолико колико је потребно да се дође до релевантних чињеница шта је био узрок несреће.
Једна особа је страдала приликом пада малог авиона у Батајници око поднева. Ватрогасци су угасили пожар који је том приликом настао, а увиђај је у току.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.