Izvor: RTS, 27.Jul.2023, 13:40

Раписан конкурс за више од хиљаду полазника у Центар за основну полицијску обуку

Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 1.100 полазника у Центар за основну полицијску обуку (COPO), за стручно оспособљавање за обављање послова униформисаног полицијског службеника и то за потребе свих 27 полицијских управа у Србији. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
МУП у саопштењу наводи да сви заинтересовани, који испуњавају услове за упис, могу се пријавити до 11. августа, у полицијским станицама по месту пребивалишта.
Додаје да ће се од 1.100 полазника Центра за полицијску обуку, 550 стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 300 саобраћајни полицајац и 250 на радном месту гранични полицајац.
Кандидати за полазнике се приликом пријаве на конкурс изјашњавају за које од понуђених радних места желе да прођу стручно оспособљавање.       
Из МУП-а наводе да се услови конкурса могу наћи на сајту Министарства унутрашњих и сајту Центра за основну полицијску обуку .

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.