Ватерполисти Србије изгубили од Грчке у полуфиналу Светског првенства

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 11:19

Ватерполисти Србије изгубили од Грчке у полуфиналу Светског првенства

Ватерполисти Србије изгубили су данас у полуфиналу Светског првенства од селекције Грчке са 13:7 (3:2, 3:0, 3:3, 4:2). Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Током прве четвртине обе екипе су се бориле за сваку лопту. Србија је два пута погодила мрежу противника, док је Грчка три пута била прецизна. Друга >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << четвртина је донела превагу Грка, пошто су ватерполисти Србије пет пута за редом погађали стативу или пречку. Са друге стране, Грчка је користила своје нападе и успела да дође до убедљивог вођства 6:2.
У другом полувремену Србија је покушала да се врати са ефикаснијом игром у нападу током треће четвртине, али разлика је била недостижна.
Најефикаснији у победничком тиму били су Константинос Какарис и Стилијанос Агриропулос са по три гола. У тиму Србије истакли су се Никола Јакшић и Страхиња Рашовић са по два гола.
Грчка ће у финалу Светског првенства играти против бољег из дуела Мађарске и Шпаније.
Terzić: Sve što smo najavili, to smo i uradili

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Србије изгубили од Грчке у полуфиналу Светског првенства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.