Лединци опет у светлу, радници Електродистрибуције Србије настављају радове на поправци уличне расвете (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 10:03

Лединци опет у светлу, радници Електродистрибуције Србије настављају радове на поправци уличне расвете (ФОТО)

Екипе из Електродистрибуције Србије јуче су радиле на уклањању стабала и грана са електро мреже у Лединцима и Старим Лединцима. Фото: Уступљена фотографија Радници су успели да свим домаћинствима у овим насељима обезбеде безбедно коришћење струје, а радови се настављају данас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у две улице на поправци уличне расвете, коју су покидала стабла и гране током незапамћених олуја које су захватиле територију града током претходне недеље.
Фото: Уступљена фотографија Данас настављају са отклањањем последица и на Петроварадинској Ади, где је 23 потрошача без струје и даље, јер су два стабла тополе подигла каблове.
Фото: Уступљена фотографија Подсећамо, градоначелник Новог Сада Милан Ђурић изјавио је да су све расположиве екипе радника Електродистрибуције Србије, са територије целе земље, на располагању Новом Саду ради бржег санирања штета.
Šta nam donosi poslednji četvrtak u mesecu julu? (četvrtak, 27. jul)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лединци опет у светлу, радници Електродистрибуције Србије настављају радове на поправци уличне расвете (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.