Izvor: RTS, 24.Jul.2023, 12:24

Потврђена оптужница против осумњиченог за убиство девојчице у Рипњу

Виши суд у Београду потврдио је оптужницу против С. И. (37) због сумње да је 10. априла ове године у Рипњу, на свиреп начин убио шеснаестогодишњу девојчицу, а потом покушао да убије и три члана њене породице, потврђено је РТС-у.
Оптужница је потврђена >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << решењем суда на које одбрана С. И. има  право да уложи жалбу Апелационом суду у Београду.  Окривљеном се на терет стављају кривична дела тешко убиство и тешко убиство у покушају.
Како је раније саопштено из тужилаштва, постоји оправдана сумња да је С. И. 10. априла око 14.30 часова најпре провео неко време у разговору са породицом малолетне оштећене у њиховој породичној кући у Рипњу, а потом колима повезао њу и њеног малолетног брата до центра насеља како би отишли у продавницу.
Када је брат оштећене отишао у продавницу, С. И. је, како се сумња, одвезао девојчицу у ненасељени део Рипња и зауставио возило на косини испод железничке пруге, у простору између растиња.
Када је она изашла из возила С. И. је почео да је вуче и обнажује, док се она опирала, па је почео да је убада ножем у пределу трупа, врата и руке, услед чега је трпела јаке болове и задобила тешке телесне повреде опасне по живот од којих је преминула.
Након извршења овог кривичног дела осумњичени се вратио до њене породичне куће и тамо ножем нанео више тешких и лаких телесних повреда њеној мајци, баби и ујаку. Након тога је изашао из куће и напустио лице места својим возилом.
Убрзо након тога је ухапшен.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.