Izvor: RTS, 23.Jul.2023, 19:02

Пронађено тело мушкарца у реци Градац

Педесет двогодишњи мушкарац из Ваљева, погинуо је у кањону реке Градац у суботу увече, када је након камповања највероватније пао низ литицу, сазнаје РТС.
Нестанак Д. М. из Ваљева, синоћ око 22 часова, пријавили су његови пријатељи са којима је камповао.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Према њиховим речима, они су у повратку са камповања, са локалитета Ливадице, поред реке Градац, према коњичком клубу у месту Белић, приметили да Д. М. више није у колони.
Према њиховим наводима из пријаве нестанка полицији, они су пронашли само ранац на стази на месту одакле је према њиховом мишљењу, Д. М. највероватније пао низ литицу у кањон реке Градац.
Тело Д. М. са места Белички поток изнели су на пешачку стазу припадници ВСЈ.
Због неприступачности терена, увиђај није извршен, већ је у консултацији са тужиоцем, фотографисана  ближа и шира околина места несреће.
Наложена је обдукција тела како би се утврдили узроци смрти.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.