Десеторо српских такмичара на Светском првенству у мачевању у Милану

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 16:35

Десеторо српских такмичара на Светском првенству у мачевању у Милану

Србију ће на Светском првенству у мачевању, које почиње сутра у италијанском граду Милану, представљати десет такмичара, саопштио је данас Олимпијски комитет Србије. Фото: Pexels/cottonbro У дисциплини мач, боје Србије ће бранити седморо такмичара, и то Јана Гријак, Марта Гријак, Катарина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Кнежевић, Анђела Миличић, Јован Јовановић, Данило Николић и Лука Николић.
Представници Србије у сабљи ће бити Видан Миленковић и Богдан Стаменковић, док ће у флорету наступати Вељко Ћук.
Наступ српске репрезентације на планетарном такмичењу отвориће представници у мачу за жене и сабљи за мушкарце који ће се такмичити у суботу, 22. јула, док нас у недељу, 23.07. очекује мач, а у понедељак, 24.07. флорет за мушкарце.
Светско првенство у мачевању одржаће се од 22. до 30. јула, а учествоваће више од 1.500 такмичара из 165 земаља планете.
Kecmanović se plasirao u polufinale ATP turnira u Gštadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Десеторо српских такмичара на Светском првенству у мачевању у Милану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.