Izvor: RTS, 19.Jul.2023, 12:46

“Уједињени” променили назив у “Правац Европа”

Посланичка група “Уједињени” у Скупштини Србије променила је назив у “Правац Европа”, саопштено је на конференцији за штампу у парламенту.
Промену имена, из те посланичке групе, објаснили су својим ставом да је “Правац Европа” тренутно једини >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << исправан за Србију.

Сматрају да је тренутна власт препрека за улазак Србије у Европску унији.
Посланик Павле Грбовић је истакао да промена имена није само формалног карактера, да је идеја  чланства у ЕУ тренутно на ниском нивоу и да би је ваљало реафирмисати што се, како каже, на овај начин и ради.
Посланичку групу “Правац Европа” чини 15 посланика. Шеф посланичке групе је Мариника Тепић, а њен заменик Павле Грбовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.