Izvor: RTS, 17.Jul.2023, 21:58

Далибор Спасић стигао кући: Најгора је та бол што ни за шта лежиш у затвору

Медицински техничар из Северне Митровице Далибор Спасић, кога је Приштина пустила да се брани са слободе, каже да је добро, а да је "најгора бол што ни за шта лежиш у затвору".
Далибор Спасић, који је одлуком суда у Приштини данас пуштен да се брани >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са слободе пошто је пре месец дана ухапшен на Јарињу, стигао је кући.

Спасић каже да је добро, али да је у затвору психички тешко.
“Ко није био у затвору, не знам како је то. Тешко је њима, бодрили смо се. Важно је да смо били ту некако заједно. Делили смо те зидине, сами смо били у ћелији, али важно је да смо били заједно, да смо бодрили једни друге“, додаје Спасић.
Најгора је та бол, нагласио је, Спасић, да ни за шта лежиш у затвору.
Далибор Спасић је ухапшен 17. јуна на Јарињу док се са малолетном ћерком и супругом враћао из централне Србије.
Он је трећи из групе од осморо ухапшених Срба на северу Косова уназад месец дана, а коме је уз јемство дозвољено да се брани са слободе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.