Izvor: RTS, 17.Jul.2023, 16:29

Беливуку и двојици припадника његове групе додељени адвокати по службеној дужности

Виши суд у Београду је Вељку Беливуку и још двојици оптужених чланова његове криминалне групе, поставио адвокате по службеној дужности, након што су на претходном суђењу они отказали пуномоћје својим изабраним адвокатима, потврђено је Танјугу у том суду. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Вељко Беливук, Небојша Јанковић и Немања Ђурић су 28. јуна отказали пуномоћје браниоцима, а потом је судија рекла да ће им бити додељени адвокати по службеној дужности.
Адвокати по службеној дужности би требало да се упознају са предметом до краја августа, за када је заказан наставак суђења.
Током поступка саслушани су окривљени-сарадници Никола Спасојевић, Срђан Лалић и Бојан Хрватин, након чега су их испитивали адвокати одбране и оптужени.
Последње недеље августа требало би да почну искази оштећених.
Потврђеном оптужницом се припадницима криминалне групе Вељка Белувика и Марка Миљковића, на терет ставља седам убистава, трговина дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмице и силовање.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.